Na vsebino

Drugi del počitniškega tabora v HSD Črnomelj

Avgust se je prevesil v drugo polovico. To je tudi čas, ko se naši prostori spet napolnijo z otroškim živžavom in smehom. V tem tednu smo pričeli z drugim delom Otroškega počitniškega tabora. Na torkov deževni dan so se zbrali otroci željni novih dogodivščin. Otroci, ki so pri nas prvič, so se hitro vklopili v družbo. Že zjutraj nas je obiskala prostovoljka Maja, ki jim je prebrala pravljico Janček ježek, nato so se pogovarjali o prebrani in ostalih pravljicah. Čas do kosila so otroci preživeli ob igranju monopolija. Po kosilu so si s Sanjo izdelali čebelico.

Sreda je bila že od jutra v sproščujočem vzdušju. Ko smo se zjutraj vsi zbrali, smo se odpravili na Griček, kjer smo se družili z Zdenko ob jogi. Ampak to ni bilo kar tako. V senci, pod krošnjami starih dreves smo bosi tekli po travi, se lovili in vzganjali norčije. Zdenka nam je na zanimiv način, skozi igro, predstavila jogo. Z gibi telesa smo skozi živalski svet prišli tudi do "pozdrava soncu". Otrokom je bila delavnica všeč, saj so prav vsi ves čas sodelovali. Utrujeni in lačni smo se vrnili v Hišo, kjer nas je že čakala fina blitvina juhica in velikoo palačink. Po kosilu smo čas do prihoda staršev preživeli ob petju in igri.

Vir: HSD Črnomelj
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj