Na vsebino

Zmagovalna sobota Kolpinih selekcij

Selekcija U13 NK Kolpa je v soboto v zadnjem krogu jesenskega dela lige v Športnem parku Podzemelj gostila ekipo NK Ivančna Gorica. Kljub temu, da je imela domača ekipa veliko več priložnosti za zadetek, se je prvi del tekme končal brez zadetkov. Drugi polčas se je nadaljeval v podobnem ritmu, a je domačim fantom z malo sreče le uspelo zadeti za zmago (1:0). Zadel je Gregor Rožman.

Po končani tekmi selekcije U13 je na zelenici v Podzemelju selekcija U15 gostila ekipo NK Termit Moravče. Tako v prvem kot v drugem polčasu so bili domači fantje boljši naprotnik. Z lepo in kombinatorno igro so zanesljivo zmagali z rezultatom 5:1. Strelci: Filip Fajdiga, Blaž Filak, Lan Ogulin (2-krat) in Erik Sodec.

Članska ekipa pa je v soboto gostovala pri NK Šmartno, kjer je prav tako zmagala z rezultatom 3:4 in domov prinesla nove tri točke. V polno sta zadela Dejan Drganc in Aleš Kirin (3-krat).

Iskrene čestitke in srečno na naslednjih tekmah!

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj