Na vsebino

Ženska ekipa slavila, moška s prvim porazom

Belokranjke so v soboto pogumno stopile na stezo, saj je v uvodnem bloku tekmovalcev ekipno točko z odličnim rezultatom dobila razpoložena Ana Ljubenko (589), v naslednjih dveh blokih pa so ekipno točko osvojile tudi Cvetka Lamut (520) in Mateja Kraljič (529). Končni rezultat je bil 5:3 (3164:3046).

Moška tekma je zopet postregla z odličnimi rezultati, saj je ekipa Kočevja premagala Belokranjce in pri tem podrla 3400 kegljev. Domačini so bili tako prekratki za 60 kegljev. Prvi blok belokranjskih tekmovalcev ni bil ravno razpoložen za igro, zato je v drugem bloku Gregor Skalicky (592) v ključnih zadnjih lučajih pokazal odlično igro in Belokranjcem priboril pomembno točko. Zadnji blok je tako imel spet zelo tezko nalogo, da prevesi zmago na belokranjsko stran, kar pa jim na koncu ni uspelo. Ekipno točko je uspelo iztržiti Stanku Starešiniču (540), kar je na koncu zadostovalo za poraz 2:6.

Kegljaška liga se nadaljuje naslednji konec tedna s 5. krogom, ko bodo kegljači in kegljačice Bele krajine gostovali na Portovali pri Krki.

Priponke

Vir: Kegljaški klub Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj