Na vsebino

Zagorje : Bela krajina – 2 : 4

V 11. krogu RLL-ja, se je Bela krajina odpravila na težko gostovanje v Zagorje.

Približno 200 igralcev je bila priča velikemu številu zadetkov, tako je bil prvi dosežen že v samem začetku tekme, in sicer v 2. minuti, ko je domači Matija Kosmač zatresel mrežo Bele krajine in popeljal Zagorje v vodstvo z 1 : 0. Bela krajina je na to odgovorila s tremi zadetki in tekmo obrnila v drugo smer. Tako so belo modri v 26. minuti poravnali rezultat na 1 : 1, kjer se je najprej v listo strelcev vpisal Denis Kastelic. Nato je v 33. minuti tekme Ognjen Bubnjević popeljal belokranjsko moštvo v vodstvo z rezultatom 2 : 1, zatem pa še desni bočni igralec Ishak Šumar, ko je v 39. minuti z zadetkom postavil rezultat na 3 : 1 za Belo krajino. Rezultat se do konca polčasa ni spremenil.

V drugem polčasu je domačim nogometašem v 59. minuti uspelo znižati rezultat na 2 : 3, z novim zadetkom Matije Kosmača, kar jim je bila tudi dodatna spodbuda za naprej. Toda črnomaljski nogometaši niso pustili, da se tekma spreobrne v korist Zagorju, zato so v 75. minuti tekme z zadetkom Mateja Trščinarja povišali rezultat na 2 : 4, kateri se do konca tekme ni spremenil.

Zmaga Bele krajine je povsem zaslužena, saj si je belokranjsko moštvo skupaj ustvarilo veliko priložnosti za zadetek tako v prvem, kot v drugem polčasu, kar bi se lahko odrazilo še na višjem rezultatu.

Lestica po 11. krogu RLL je TUKAJ.

Vir: NŠ Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj