Na vsebino

V predzadnjem krogu uspešni obe kegljaški ekipi

V predzadnjem krogu 1.B kegljaške lige zahod so Belokranjke v Novem mestu gostovale pri ekipi Vodnjaka in zmagale s 5:3. Najbolj razpoloženi sta bili Ana Ljubenko (585) in Mateja Kraljič (583), ekipno točko pa je prispevala še Nensi Romšek (536). Dekleta pred zadnjim krogom ligaškega tekmovanja zasedajo 4. mesto na lestvici. Sezono bodo sklenile na domačem kegljišču proti ekipi Trebnjega.

Moška ekipa je gostovala v Cerknici pri Brestu in si zasluženo priigrala novo zmago s 6:2. Ekipno točko so osvojili Martin Sevnšek (583), Gregor Skalicky (609), Sašo Ljubenko (584) in Robert Magdič (599). Ostali dve igri sta bili napeti, vendar sta na koncu za par kegljev ostali pri ekipi Bresta.

Fantje trenutno zasedajo 3. mesto na lestvici, vendar se vse lahko spremeni že v soboto, ko v Kanižarico na zadnjo tekmo v sezoni prihaja ekipa Adrie iz Kopra, ki trenutno zaseda 2. mesto legaške lestvice.

Vir: KK Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj