Na vsebino

Uspešen konec tedna za nogometaše Bele krajine

Nogometaši Bele krajine so v 16. krogu Regionalne ljubljanske lige na domači zelenici s 3:1 ugnali Rudar Trbovlje in obdržali drugo mesto na lestvici. Črnomaljci so povedli v 25. minuti z zadetkom Denisa Dedića. Šest minut pozneje je vodstvo povišal Tomaž Adlešič, dvomov o zmagovalcu pa je bilo konec v 60. minuti, ko je tretji zadetek za domače prispeval Elvir Dubinović. Trboveljčani so poraz ublažili z zadetkom v izdihljajih tekme.

Za zmago so zaslužni tudi zvesti navijači. V klubu so tokrat še posebej izpostavili Dominika, ki je prišel spodbujat domače nogometaše (na naslovni fotografiji).

Z dobrimi predstavami nadaljujejo tudi mladinci (U19) Bele krajine, ki so v soboto na domačem igrišču nadigrali Krim RollJet s 5:1.

Lepo nedeljsko vreme je še dodatno polepšala selekcija starejših cicibanov (U11), ki je prikazala izjemno igro in z visokim rezultatom premagala sovrstnike iz NK Šmartno.

V soboto pa so na igrišču v Loki gostili tudi prvenstveni turnir selekcije U8, kjer so se najmlajši nogometaši Bele krajine pomerili z gosti iz Litije. Z izvrstno igro so navdušili številne gledalce.

Vir: NK Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj