Na vsebino

Twirling klub Spin Bela krajina iz Barcelone z zlatima medaljama

Minuli vikend, med 20. in 21. majem, se je Twirling klub Spin Bela krajina skupaj s Twirling klubom Sašo iz Slovenske Bistrice udeležil mednarodnega tekmovanja v Španiji v Barceloni, kjer je sodelovalo šest držav (Francija, Španija, Italija Velika Britanija, Švedska in Slovenija). Slovenska reprezentanca se je v zelo močni konkurenci tudi zelo dobro izkazala.

Dekleta TK Spin Bela krajina so skupno dosegla dve zlati medalji in dvakrat 6. mesto:

1. mesto, SOLO - Maja Grabrijan

1. mesto, FREESTYLE - Maja Grabrijan

5. mesto, SOLO - Vita Vukčevič

6. mesto, FREESTYLE PAR - Urška Kmetič in Tinkara Kmetič

6. mesto, FREESTYLE PAR - Tia Šenica in Lara Pezdirc

Za belokranjski klub je bilo to prvo tekmovanje v tujini s katerim dekleta niso pridobila le odlične rezultate, ampak enkratno izkušnjo in nova prijateljstva. Na mednarodnem tekmovanju so sodelovale: Maja Grabrijan, Urška Kmetič, Tinkara Kmetič, Tia Šenica, Lara Pezdirc, Vita Vukčevič in Ema Kozan.

Čestitamo vsem, tudi tistim, ki niso dosegla finalnih uvrstitev, saj so se vsi izvrstno izkazale. Ponosni smo na vas vse!

Iskren hvala Občini Črnomelj, sponzorjem, donatorjem in staršem, da so nam omogočili to čudovito izkušnjo, ki nam bo prišla prav tudi na tekmovanjih, ki nas še čakajo v prihodnjih dveh mesecih (Slovenija OPEN in Evropsko tekmovanje na Češkem).

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj