Na vsebino

Tudi BIG BERRY gre na olimpijske

Še šest dni nas loči od zimskih olimpijskih iger in slovenska družba BIG BERRY, ki je postavila "Slovensko hišo" ravno za to priložnost, že komaj čaka, da hišo obiščejo mednarodni športniki, poslovneži in drugi obiskovalci, ki bodo uživali v tej kreaciji.

V Pjeongchangu, ki gosti olimpijado 2018, bodo v imenu blagovne znamke in naše države trije člani BIG BERRY-ja, Ana Iskra s Hrvaške, Brazilka Mariliza Bonesso in slovenski direktor družbe BIG BERRY Boštjan Hostej, ki ob tem poudarja: "Zelo smo ponosni, da smo del olimpijskih iger".

Na vprašanje kako to, da je slovenski olimpijski komite izbral družbo BIG BERRY, da postavi "Slovensko hišo", je Hostej odgovoril, da verjame, da je to plod uspešnega dela v preteklih letih. Slovenski blagovni znamki, kot sta Hosekra in BIG BERRY, ki sta inovativni in drzni, bosta vedno imele potencial in priložnost za tekmovanje na mednarodnem trgu.

Ekipa bo v Južni Koreji polnih 21 dni. V tem času bo nudila podporo slovenskim športnikom, raziskovala kulturo Južne Koreje, arhitekturo, kulinariko in se trudila najti poslovne povezave s tem delom sveta. Upajo, da bodo v Južni Koreji pustili svoj pečat pa tudi, da bodo domov prinesli vpliv Južne Koreje.

Spremljajte nas!

Vsakemu koraku tega neverjetnega potovanja lahko sledite tudi na družbenih medijskih kanalih BIG BERRY, kjer bodo Ana, Mariliza in Boštjan objavljali vsakdanje zgodbe neposredno iz olimpijskega centra v Pyeongchangu in južnokorejskih ulicah. Seveda tudi na spletni strani Radio Odeon.


https://www.facebook.com/bigberry.eu/

https://www.instagram.com/bigberry.eu/

https://twitter.com/bigberry_eu?lang=en

Vir: BIG BERRY
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj