Na vsebino

Športno usposabljanje v MC Metlika

K nam je prišel Nemanja Bjedov, košarkarski trener in predavatelj FIBA projekta "Žoga v šoli". Dogodek, pod naslovom Športno usposabljanje, je primeren za vse, ki aktivno ali občasno delate z otroki ali mladostniki, pa tudi za mlade, ki se ukvarjate z organizacijo športnih in drugih dogodkov - neodvisno od področja dejavnosti. Fokus je športna dejavnost, vendar bo znanje prenosljivo na mnoga druga področja.

Začeli smo že včeraj ob 16h v Mladinskem centru Metlika, kjer smo naredili uvod v tridnevni trening. Prav tako se danes, v petek, 11. 11. 2022, zberemo ob 18h v MC Metlika. Tema dneva bo organizacija športnega dogodka. Trajanje delavnic oba dni je do 20h.

Jutri, 12. 11. 2022, pa nas čaka pester dan. Začnemo ob 12h v Mladinskem centru Metlika kjer se bomo ponovno posvetili organizaciji športnega dogodka (načrtovanje, izvedba, zaključne aktivnosti). Ob 14h bomo naredili premor za kosilo in ob 16h začeli s treningom v športni dvorana Osnovne šole Metlika. Tako bomo teorijo povezali s prakso ter za konec usposabljanja dodobra razgibali telesa. Zvečer pa pripravljamo skupni zaključek dogodka, da se sporočeno podružimo ter izmenjamo mnenja.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj