Na vsebino

RK Metlika zaključil prvi del sezone

Člani RK Metlika so končali prvi del sezone v prvi sezoni v članski konkurenci. Sklenili so ga z lepo predstavo in zmago nad RK Velika Nedelja z 27:24. Osvojili so 6 točk, morda bi lahko še kakšno, a športna sreča in pomanjkanje izkušenj nista bili vedno na strani metliških rokometašev.
Čestitke fantom in hvala za prekrasne rokometne trenutke. Samo tako naprej še boljši ste lahko. Hvala in čestitke trenerju in duši kluba Petru Mileku za izjemne predstave ki jih kažejo fantje. Ob takšnem vodenju se nam ni treba bati za nadaljnje uspehe! Hvala vsem nasprotnikom za fer in korektno igro. Želimo vam veliko uspeha in čim manj poškodb. Hvala tudi sodnikom za korektno sojenje, čeprav se mnogokrat ne strinjamo eni z drugimi. In VELIKO HVALA zvestim navijačem, ki nam vedno stojite ob strani. Vesele praznike in srečno novo leto od RK METLIKA. Vidimo se spet na članski tekmi 1.2.2016 proti RK Ajdovščina.

Vir: RK Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj