Na vsebino

Poraz rokometašev na domačem parketu

Zadnje uvrščena ekipa lanske sezone RK Črnomelj je v 1. krogu 1. B MRL v petek v domači dvorani gostila zasedbo RD Moškanjci Gorišnica. Domačini so tekmo povedli s 3:1, a so se rokometaši Gorišnice do 7. minute vrnili in izenačili na 4:4. Črnomalci so s tremi hitrimi zadetki nato znova ušli na tri gole prednosti (7:4). Sledil je nov nalet gostov, ki so po delnem izidu 0:4, povedli s 7:8. Do zaključka prvega dela igre so bili gledalci priča igri "gol za gol2. V zadnjih treh minutah pa so si rokometaši Gorišnice priigrali nekoliko višjo prednost in na odmor odšli s prednostjo treh zadetkov (13:16).

Drugi polčas so znova dobro odprli gostitelji in v 35. minuti izenačili na 17:17. Gostje pa so si hitro priigrali nazaj dva zadetka prednosti (17:19) in jih tokrat uspeli tudi zadržati. Nov udarec za domačo zasedbo je sledil v 50. minuti, ko je rdeči karton prejel Luka Muhič, eden izmed nosilcev igre. V zaključku so to igralci Gorišnice seveda s pridom izkoristili in se z zmago 27:31 veselili prvih dveh točk v novi sezoni.

RK Črnomelj - RD Moškanjci Gorišnica 27:31 (13:16)
Emeršič 7, Muhič in Medic po 5; Hrupič in Šandor po 11.

Vir: Rokomet.net
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj