Na vsebino

Popoln konec tedna za vse selekcije NK Kolpa

Selekcija U13 je včeraj odigrala 7. krog jesenskega dela lige. V Športnem parku Podzemelj je gostila ekip NK Jevnica – Dol. Tekma se je že v prvem polčasu odvijala po naših pričakovanjih, saj so fantje na odmor odšli z dvema goloma prednosti. V drugem polčasu smo zbrano in odločno nadaljevali z igro ter nasprotnike premagali z rezultatom 4:0.
Strelci: Rok Vrbanec (2x), Tilen Vlašič in Nik Jerina.

V popoldanskem času je na domačem terenu v Podzemlju članska ekipa gostila ekipo NK Ljubljana Palis. Vedeli smo, da bo gostujoča ekipa težak nasprotnik, kar se je po prvem delu poznalo tudi na rezultatu. Prvi polčas se je končal z neodločenim izidom 0:0. Sodniško (ne)sojenje oz. sojenje v korist gostujoči ekipi že v prvem polčasu in tudi z nadaljevanjem v drugem, je naše fante pošteno “podžgalo” ter jim dalo dodaten zagon. Tekmo so naši fantje z odlično ekipno povezanostjo odločno privedli h koncu ter zmagali prvo uvršeno ekipo na lestvici z odličnim rezultatom 3:1. Žal se je med tekmo poškodoval kapetan naše ekipe Tomaž Kralj. Želimo mu hitro okrevanje in čim prejšnjo vrnitev na nogometno zelenico!
Strelci: Matjaž Črnič, Aleš Kirin in Tadej Ribarič.

Selekcija U15 pa se je danes zgodaj zjutraj odpravila na gostovanje k IB 1975 v Ljubljano. V uvodnih minutah nam ni uspelo vzpostaviti naše igre in ravnotežja, tako da smo imeli z nasprotnikovimi napadi kar nekaj težav. Domačini so vse to lepo izkoristili in po koncu prvega polčasa vodili z izidom 1:0. V drugem polčasu smo počasi začeli stopnjevati našo igro in ritem tekme prevzeli v naše “noge”, kar se je poznalo tudi na končem rezultatu in sicer je selekcija U15 le še potrdila Kolpin “pravljični vikend” z zmago 1:6. Na današnji tekmi, so zaradi poškodb debitirali fantje iz mlajše selekcije U13 in dokazali, da se lahko borijo tudi proti starejšim ter fizično močnejšim fantom. Bravo!
Strelci: Filip Fajdiga, Blaž Filak (2x) in Lan Ogulin (3x).

Čestitke vsem fantom in trenerjem ter naj se “pravljica” nadaljuje tudi na naslednjih tekmah!

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj