Na vsebino

Odličen začetek Kegljaškega kluba Bela krajina

Medtem ko je ženska ekipa prvi krog tekmovanj imela prost, je moška ekipa v goste sprejela kegljače iz Pivke. Že prvi blok tekmovalcev je pokazal, da je pred nami izenačena in napeta tekma, saj sta Dejan Vereš in Miroslav Bašek skozi celotno igro držala visok nivo ter na koncu oba presegla mejo 600 kegljev.

Drugi blok tekmovalcev tako ni imel lahkega dela, saj sta šla Vitomir Mržljak in Stanko Starešinič na steze s tremi keglji zaostanka. Stanko ni imel pretiranega dela z nasprotnikom, saj temu igra nikakor ni stekla, zato pa je na sosednjih stezah Vito toliko bolj garal za doseženo točko. Po dveh izenačenih nizih je v tretjem že kazalo, da bo Marjan Bašek z odlično igro na čiščenje strl upor Vita, vendar je Vito tudi v zadnjem nizu odigral odlično, medtem ko je nasprotniku spodletelo.

V zadnjem bloku sta na steze stopila še Sandi Mržljak in Robi Magdič - oba sta prva dva niza izgubila in za trenutek je kazalo, da se bi lahko tehtnica počasi prevesila v korist gostov iz Pivke. Sandi in Robi sta nato v zadnjih dveh nizih samo še stopnjevala svoje lučaje in oba osvojila pomembni ekipni točki.

Upajmo, da se zgodba ponovi naslednji konec tedna, saj kegljači zopet igramo na kegljišču v Kanižarici. Punce ob 13. uri gostijo ekipo Adrie iz Kopra, k fantom pa ob 17-ih prihaja ekipa Silika iz Kranja.

Podrobnejši rezultati so v prilogi spodaj.

Priponke

Vir: Kegljaški klub Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj