Na vsebino

Mlada reprezentanca tokrat brez Ileniča

Slovenska reprezentanca do 21 let se bo 26. septembra v Kranju pomerila z izbrano vrsto Bosne in Hercegovine. Selektor Milenko Aćimović je razkril seznam reprezentantov za prijateljski obračun, na katerem pa tokrat ni belokranjskih nogometnih upov. Vratar Lovro Štubljar, ki je poleti iz Domžal prestopil v italijanski Empoli je poškodovan, na seznamu pa tokrat izjemoma ni niti mladega branilca Domžal Mitje Ileniča.

»Glede na to, da nas čakajo kvalifikacije šele septembra prihodnje leto, smo se dogovorili, da bo Ilenić priskočil na pomoč mladinski reprezentanci za kvalifikacijski turnir. Priložnost za igro bodo proti Bosni in Hercegovini dobili tudi nekateri drugi fantje, ki so si prislužili vpoklic z dobrim delom v klubskih sredinah je odločitev obrazložil Aćimović.

Mlada reprezentanca Slovenije za tokratno akcijo je tako bistveno spremenjena v primerjavi z zadnjo tekmo z Anglijo, saj se je vodstvo reprezentance soočilo z menjavo generacije. V kadru za septembrski obračun bosta tako le dva nogometaša, ki sta odmevno junijsko zmago slavila kot člana začetne enajsterice.

Prijateljska tekma med mladima reprezentancama Slovenije in Bosne in Hercegovine bo 26. septembra ob 18. uri.

Vir: NZS
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj