Na vsebino

Martin Kramarič v olimpijsko mesto?

Foto: NK Bravo
Foto: NK Bravo

Eden najboljših igralcev nogometnega prvoligaša Brava Martin Kramarič se po treh letih poslavlja od kluba iz Spodnje Šiške. Kot so Ljubljančani zapisali na družbenih omrežjih, dosedanjemu kapetanu želijo srečo pri nadaljnjih izzivih. “Morda pa se naše poti nekoč ponovno srečajo,” so dodali.

25-letnemu Belokranjcu se je kot vse kaže izpolnila želja, da se prvič v karieri preizkusi na tujem. Neuradno naj bi oblekel dres ruskega prvoligaša Soči. Pri trenutno desetouvrščeni ekipi ruske elitne lige igra tudi slovenski reprezentančni branilec Vanja Drkušić, prav tako nekdanji nogometaš Brava. Soči je lani zasedel visoko drugo mesto v prvi ruski ligi, a je zaradi ruske invazije na Ukrajino ostal brez nastopov v evropskih pokalih.

Martin Kramarič je pred Bravom igral tudi za Krko, Krško in Maribor. V Prvi ligi Telemach je zbral 195 nastopov, med strelce se je vpisal 31-krat. V tej sezoni je bil z 12 goli prvi strelec Šiškarjev, na lestvici najboljših strelcev Prve lige pa si deli četrto mesto. Bravo, za katerega je na skupno 109 tekmah vpisal 23 golov in 11 asistenc, zapušča kot prost nogometaš. Novemu klubu zanj ne bo treba plačati odškodnine.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj