Na vsebino

Luka Žafran in Luka Šimec v reprezentanci U18

Štirinajst mladih fantov se je od lanskega novembra do aprila borilo za šest mest v kegljaški reprezentanci za mlajše člane (U18). Skupni treningi so potekali vsako nedeljo v dvorani v Celju, od marca naprej pa na kegljišču v Kamniku. Treningi so zajemali psihofizične priprave, pregledne tekme, moč in kondicijo. Zraven skupnih treningov so med tednom potekali treningi v matičnem klubu, ob sobotah pa razna državna tekmovanja in klubske tekme.

V prvi izbor v mesecu marcu, se je neposredno uvrstil član KK Bela krajina Luka Žafran, ki je nizal dobre rezultate skozi celotno obdobje. Ostali so se borili še za eno preostalo mesto, ki ga je dobil Luka Šimec. Član KK Bela krajina je dobro formo pokazal v zadnjem mesecu.

Minuli konec tedna se je reprezentanca mudila v Srbiji na prijateljski tekmi in premagala domačine. Čestitke obema fantoma za reprezentančni prvenec in dobre predstave v selekciji U18. Že čez 14 dni ju čaka prijateljska tekma s Hrvaško reprezentanco.

Največji dogodek letošnjega leta pa se bo zgodil od 13. do 17. maja, kjer bosta fanta nastopila na svetovnem prvenstvu v kegljanju v Varaždinu. Za vse, ki bi vas tovrsten šport zanimal ali bi samo spremljali naša fanta, bo omogočen youtube prenos.

Obema želimo čim več uspeha in veliko podrtih kegljev.

Vir: KK Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj