Na vsebino

Kurtić: Nisem srečen, ker odhajam (video)

Foto: PAOK FC
Foto: PAOK FC

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić zapušča vrste grškega prvoligaša Paoka iz Soluna, kamor ga je pred dvema letoma posodila italijanska Parma. "Ponosen sem na vse, kar sem naredil tukaj. Hvala za podporo. To je bilo najlepše obdobje v moji karieri," je dejal Kurtić.

34-letni Kanižaričan je v dveh sezonah v dresu Paoka zabil 18 golov, od tega jih je kar 15 dosegel v svoji prvi sezoni v grški ligi, ko je igral v življenjski formi. V tej sezoni izkušenemu vezistu ni šlo po načrtih. Zaradi težav s kolenom od konca lanskega oktobra ni igral, tako da je skupaj zbral vsega 12 nastopov.

Ni mi lahko, toda včasih moraš zaključiti določeno zgodbo in narediti korak naprej v karieri. Ponosen sem na vse, kar mi je uspelo v Solunu. To je bil najboljši prestop v moji karieri. Najboljša odločitev v moji karieri. Zato nisem srečen, ker odhajam, a tako je v nogometu,” je ob slovesu še povedal Kurtić.

Kurtiću, ki v tujini igra vse od leta 2011, ko je odšel v italijanski Palermo, pogodba s Parmo poteče prihodnji mesec, zaenkrat pa ni znano, kje bo nadaljeval svojo kariero.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj