Na vsebino

Prvi KUD Plac šahovski turnir

V soboto, 25. februarja, smo v Mladinskem centru Metlika organizirali prvi KUD Plac šahovski turnir. Prišlo je 36 šahistov iz Bele krajine in Dolenjske, prisotnih pa je bilo tudi kar nekaj gledalcev. Po osmih odigranih krogih je turnir za začetnike zmagal Jurij Krajačič. V odprti sekciji je prvo mesto osvojil Andrej Štubljar, drugi je bil Maj Zirkelbach in tretji Slavko Bedič.

Turnir je bil zelo uspešen, odigranih je bilo kar nekaj zelo kvalitetnih partij. Šahisti so bili zelo zadovoljni s turnirjem, kjer so lahko pokazali svoje šahovske sposobnosti in se družili z drugimi ljubitelji šaha. Šahovske in druge turnirje bomo zagotovo organizirali tudi v prihodnosti, zato ne pozabite spremljati naših objav.

Radi bi se zahvalili učiteljem šaha iz OŠ Metlika, ki so nam priskrbeli igralne komplete, našim prijateljem šahistom iz Novega mesta, ki so prinesli ure, ter Športni zvezi Metlika, ki je priskrbela pokale za zmagovalce.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj