Na vsebino

Odlični tekmi Kegljaškega kluba Bela krajina

Foto: KK Ograjca Ljubljana
Foto: KK Ograjca Ljubljana

V 16. krogu 1.B kegljaške lige sta se obe belokranjski ekipi doma pomerili z vodilno Ograjco. V soboto so na kegljišče v Kanižarici najprej stopila dekleta in bila za malenkost prekratka za zmago. Gledalci so videli borbene ter napete dvoboje, saj so si v vsakem bloku tekmovalke razdelile ekipne točk. V prvem bloku je ekipno točko prispevala Mirjana Kordič, v drugem in tretjem pa Nensi Romšek ter Ana Ljubenko. Za zmago je dekletom zmanjkalo 67 kegljev. Ta konec tedna bodo dekleta točke iskala na kegljišču Vodnjak. Do konca ligaške sezone sta še dve tekmi, dekleta pa zasedajo 4. mesto lestvice.

Nato pa so se na steze pogumno podali se fantje. Tekmo sta uspešno otvorila Dejan Vereš in Martin Sevnšek, ki sta priborila pomembni ekipni točki in sotekmovalcem s tem dala dodaten zagon. Naslednja sta na steze stopila Luka Šimec in Gregor Skalicky, ki sta samo še dvignila nivo igre svojih predhodnikov, saj je Gregor presegel mejo 600 podrtih kegljev (607), medtem ko je Luki malo zmanjkalo do tega uspeha (592). V zadnjem bloku tekmovalcev je za dokončno zmago ekipno točko prispeval se Sandi Mržljak, medtem ko je Robi Magdič kljub odličnemu rezultatu (622) svojo točko oddal razigranemu nasprotniku. Fantje se v soboto odpravljajo na gostovanje v Cerknico k ekipi Bresta, trenutno pa zasedajo 3. mesto na lestvici.

Rezultate najdete v priponkah spodaj.

Priponke

Vir: Kegljaški klub Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj