Na vsebino

Člani Kolpe doma premagali vodilne Ljubljančane

Članska ekipa NK Kolpa je v 20. krogu MNZ lige včeraj v Športnem parku Podzemelj gostila vodilno moštvo NK Ljubljana Palis. Ob lepem vremenu, odlično pripravljenemu igrišču ter krasnem navijaškem vzdušju, se je na terenu odvila prava nogometna poslastica. Tekma je bila vse od začetka razburljiva, saj sta obe ekipi močno napadali in tudi čvrsto branili svoja vrata. Pred koncem prvega polčasa je domačim fantom z odličnim preigravanjem uspelo dvakrat zadeti. V 38. minuti je bil najprej uspešen Dejan Drganc, šest minut pozneje pa še Aleš Žunič.

Drugi polčas je bil ponovno dokaj izenačen, a je Kolpa v 74. minuti po zadetku Dina Blaževića prednost uspela povečati na 3:0. Ljubljančani kljub temu niso popustili in so do konca tekme dvakrat zatresli domačo mrežo. Tekma se je tako končala z novo pomembno zmago Kolpe (3:2), ki pred zadnjim krogom ohranja drugo mesto na lestvici.

Vir: NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj