Na vsebino

ZGODBE ISPOD VESELICE (2): David Trdič

SOVRAŽIM FOTRA, drugi del

Minila sta dva tedna. Lahko bi skoraj rekli, da sem že pozabil na truplo. Jebena šola je bila kriva. Še zadnji letnik. In potem v nebo.

Z Maretom sva bila na igrišču in ciljala prečko. Seveda človek ni imel pojma o tem kako udariti žogo, imel pa je svoje trenutke.

˝Ajde človk, pokni jo,˝ je kričal kot kreten.

˝Mhm, točno to stari,˝ sem odpisal na sms nato pa s polnim šusom žogo poslal direkt v prečko. Pisal sem njej, svoji pički. Po dveh skajenih džointih in eni uri nabijanja žoge sem šel gor pred šolo, kjer sva se dobivala.

Imela je svetle lase, modre oči, čudovite ovalne ustnice in najbolj seksi joške, kar sem jih kdaj videl. In bila je nora name.

˝A boš zviu?˝ je vprašala. Vedno, ko sem zadet postanem noro potreben. Začel sem otipavati njene joške, ko je njena roka začela drseti v moje hlače. Vzela ga je ven in dala v usta. Zaprl sem oči in se čudil njenemu jeziku, ki je drsel po mojem trdem kurcu. Izliti spermo v njena sladka usta je bilo tako božansko, da so besede le nezmožne opisati karkoli takšnega.

Ko sem prišel domov je bila že tema. Zamisel o normalni večerji se je razblinila takoj, ko sem zagledal fotra. Njegov ogaben zadah po pivi je napolnil celo pofukano bajto.

˝Kje si bil ceu dan?˝ je siknil vame.

˝Vsaj piu nisem,˝ sem odvrnil. Bilo je dovolj. Ali pa celo preveč. Odrinil je krožnike po tleh in z desnico udaril proti moji čeljusti. Zadel je. Vedno je znal zadeti, ne glede na to kako kurčevo pijan je bil. Ko sem se zgrudil na hrbet je šel name in začel udarjati. Mama je šla med naju pa ni pomagalo. Nikoli ni.

Z ledom na glavi sem šel v sobo. Sovražil sem ga. Vedno sem ga sovražil.

Konec drugega dela.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj