Na vsebino

Zimske počitnice s Kulturnim centrom Semič

Za okoli 122.000 učencev in dijakov z vzhoda Slovenije so se danes začele težko pričakovane zimske počitnice. Organizatorji so v času počitnic pripravili pester nabor brezplačnih dejavnosti in programov, vključno z obilico športnih dogodkov. V Kulturnem centru Semič so pripravili sklop treh dogodkov. Prvo delavnico, na kateri so z Ano Štublar izdelovali kroglice iz polstene ovčje volne, so opravili danes. Več kot je bilo prisotnih milnih mehurčkov, lepše kroglice so izdelali in jih združili v ogrlico.

Počitnikarje znova vabijo v sredo, 28. februarja, ob 16. uri, ko bodo v telovadnici Partizan športno aktivni skupaj z Vesno Smrekar. Aktivnost je primerna za otroke od 6 do 12 let, obvezne prijave sprejemajo na telefonski številki 07 35 65 200 ali na elektronski naslov [email protected].

Sklop počitniških dejavnosti bodo v semiškem kulturnem centru sklenili v petek ob 18. uri, s projekcijo slovenskega filma Pastirci.

Vir: KC Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj