Na vsebino

Teden aktivnosti v Lekarni Črnomelj v času Jurjevanja

Največjemu folklornemu festivalu v Sloveniji se bomo letos z različnimi promocijami in aktivnostmi pridružili tudi v Lekarni Črnomelj. Aktivnosti bodo potekale v tednu med 17. in 21. junijem v Lekarni Črnomelj po sledečem razporedu:

17.6. med 15. in 19. uro - Ortopedix analiza stopal (potrebno predhodno naročilo) – na podlagi meritve imate možnost izdelave ortopedskega vložka za čevlje po meri.

18.6. med 9. in 11. uro - Promocija in predstavitev izdelkov Galenskega laboratorija Dolenjskih lekarn

19.6 med 10. in 15. uro - Merjenje venskega pretoka (potrebno predhodno naročilo) – gre za enostaven, hiter in neboleč vpogled v posameznikovo zdravje venskega ožilja. Z meritvijo izmerimo, kako učinkovito še delujejo vene v nogah in sposobnost mišic, da črpajo kri iz nog proti srcu.

20.6. med 9. in 11. uro - Promocija in predstavitev izdelkov Farmedica

21.6. med 9. in 14. uro - Promocija in predstavitev izdelkov Valens

Ves teden aktivnosti bomo izvajali meritve krvnega tlaka, svetovali o hipertenziji in pravilni zaščiti pred soncem. Na voljo bo 20% popust na določene izdelke Galenskega laboratorija Dolenjskih lekarn ter brezplačna izdelava Osebne kartice zdravil (celovit seznam pacientovih zdravil z odmerjanjem) ter Pregled uporabe zdravil (poglobljen pogovor s farmacevtom o pacientovih zdravilih).

Na omenjena pregleda se lahko naročite neposredno v lekarni ali po telefonu na 07 30 61 591.

Vljudno vabljeni!

Plačana objava.

Vir: Lekarna Črnomelj, Dolenjske lekarne

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj