Na vsebino

Slovesno ob jubileju podjetja Adria Dom

Adria Dom iz Kanižarice, ki je del skupine Adria in francoske skupine Trigano, je 20-letnico podjetja včeraj obeležil z dnevom odprtih vrat na sedežu podjetja, v večernih urah pa še s slavnostnim praznovanjem v Kulturnem centru Janeza Trdina v Novem mestu. Praznovanja se je udeležilo več kot 300 gostov, poslovnih partnerjev in sodelavcev.

Zbrane so nagovorili gospodarski minister Matjaž Han, predsednik upravnega odbora skupine Trigano Stephane Gigou in generalna direktorica Adrie Mobil Sonja Gole, medtem ko je francoska veleposlanica v Sloveniji Florence Levy udeležbo na dogodku zaradi neodložljivih obveznosti odpovedala. V govoru so se zahvalili zaposlenim v podjetju, izrazili velik pomen družbe za Belo krajino ter izpostavili uspešno delo vodstvene ekipe na čelu z direktorico Marto Kelvišar.

Ob zaključku prireditve so podelili nagrade tako zaposlenim, ki so v podjetju že od vsega začetka, kot tudi poslovnim partnerjem.

Kulturni program prireditve so oblikovali člani Folklorne skupne Dragatuš ter Tamburaški orkester Dobréč.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj