Na vsebino

Ugodna posojila za malo gospodarstvo

Razvojni center Novo mesto je kot vodilni partner v razvoju podjetništva in regije odličnosti, v sodelovanju z občinami Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog-Trebelno, Novo mesto, Semič, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje in Žužemberk objavil razpis za garancije in posojil garancijske sheme za Dolenjsko za leto 2023.

Upravičenci lahko pridobijo garancijo v višini do 80 odstotkov odobrenega posojila in posojilo pod ugodnimi bančnimi pogoji za investicije, obratna sredstva, zaposlovanje in predfinanciranje projektov. Razpis je namenjen mikro, malim podjetjem in podjetnikom, fizičnim osebam z dopolnilno dejavnostjo, zavodom, zadrugam in socialnim podjetjem. Razpis bo odprt do 31. marca 2024 oz. do porabe sredstev.

Za več informacij o razpisu kontaktirajte Natašo Derganc Štajdohar na e-naslov: [email protected] ali na telefonsko številko 07 33 72 987.

Vir: RIC Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj