Na vsebino

Prvošolci v zagrebškem živalskem vrtu

Šli smo v živalski vrt, tam prava je zabava, tam je opica norčava, besni ris, dva važna pava. Šli smo v živalski vrt, tam se vedno kaj dogaja.

In je končno prišel dan, ki smo ga vsi prvošolci OŠ Mirana Jarca Črnomelj komaj čakali. Zjutraj smo se zbrali v svojih učilnicah, nato pa se veseli in polni pričakovanj odpravili z avtobusom proti Zagrebu. Ko smo prispeli, smo se najprej okrepčali z malico. Ko smo se dobro najedli, smo se odpravili na raziskovanje živalskega vrta. Pričakalo in pozdravilo nas je ogromno živali. Razveselili smo se prav vsake, ki smo jo srečali. V mini živalskem vrtu smo se sprehodili med kozicami, ovčkami, prašički… ki smo jih lahko tudi pobožali.

Po zabavnem, poučnem in tudi napornem sprehodu skozi živalski vrt, smo si vsi skupaj privoščili še sladoled. Še preden nas je uspel ujeti dež, smo se odpravili proti domu. Vesele in polne novih doživetji so nas pred šolo pričakali starši.

Vir: OŠ Mirana Jarca Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj