Na vsebino

Prijetno druženje v Podzemlju

V ponedeljek, 22. 5. 2023, smo se učenci 4. a. in 4. b razreda odzvali vabilu OŠ Podzemelj. Njihov gledališki klub pod vodstvom učiteljice Marjetke Rečnik, nas je namreč povabil na ogled gledališke igrice o prijateljstvu.

Predstava se je začela z vznemirljivim uvodom, ki je pritegnil našo pozornost. Igrica je skozi glavne like pripovedovala zgodbo o skupini živali, ki so se srečale v gozdu in postale najboljše prijateljice. Spremljali smo njihovo pot skozi različne izzive, s katerimi so se soočale, ter opazovali, kako so s pomočjo medsebojnega sodelovanja, empatije in zaupanja premagovale ovire. Sporočilo o pomenu prijateljstva se je prepletalo skozi vsako sceno, kar nas je spodbudilo k razmišljanju o lastnih odnosih s prijatelji.

Učencem, ki so sodelovali pri pripravi predstave, smo izkazali iskrene čestitke za njihovo trdo delo in talent. Občudujemo njihov pogum in kreativnost ter se jim zahvaljujemo za povabilo.

Po koncu igrice smo si ogledali šolo in preizkusi prav vsa igrala!

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj