Na vsebino

Petkova sproščanja v Mladinskem centru Metlika

Na Zavodu Metlika se v letošnjem programu za mladino osredotočamo na mentalno zdravje. Del programa sestavlja tudi sklop različnih delavnic. V marcu se bomo posvečali sebi in iskali razne načine, kako premagovati stres, kako se vsaj za kratek čas izklopiti in najti svoj notranji mir.

Delavnica: Shiatsu za dušo in telo s Chante; danes od 18. do 21. ure v Mladinskem centru Metlika.

Shiatsu je oblika japonske telesne vadbe, ki temelji na konceptih tradicionalne kitajske medicine. Rezultat je zmanjševanje stresa ter izboljšanje energijskega pretoka v telesu. Terapevt pritiska/deluje na določen način na določene dele telesa, da bi spodbudil proces samozdravljenja v pacientu. Terapijo običajno izvajamo na tleh, oseba je oblečena v ohlapna oblačila iz naravnih materialov. Po kratkem uvodnem nagovoru vaditeljice Chante vas povabimo, da sami izkusite kratko shiatsu masažo. Dokler ostali čakamo, da pridemo na vrsto, se bomo sproščali ob toplem čaju, prisluhnili glasbi ob projekciji in si ustvarili pravo zen doživetje.

Petkove delavnice so brezplačne, najbolj primerne za mladino. Vabljeni pa tudi ostali z zanimanjem za delavnice. Zaradi boljše organizacije zbiramo prijave na [email protected].

Prisrčno vabljeni!

Vir: Zavod Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj