Na vsebino

Parada učenja v znamenju zanimivih poklicev

Foto: Jani Pavlin in Tomaž Čurk
Foto: Jani Pavlin in Tomaž Čurk

Zavod za izobraževanje in kulturo Črnomelj je tudi letos izpeljal Parado učenja, ki je največji promocijski dogodek znotraj Tedna vseživljenjskega učenja. Letošnjo Parado učenja so poimenovali "Poklicijada", na njej pa so udeležencem na interaktiven način predstavili in promovirali različne poklice, ki jih na trgu dela primanjkuje.

V dopoldanskem delu parade so mladim predstavili kar 14 zanimivih poklicev, popoldne pa so si najmlajši ogledali gledališko predstavo Kaj bom, ko bom velik? in se zabavali v različnih delavnicah na ZIK-ovem medgeneracijskem vrtu.

Na letošnji Paradi učenja v Črnomlju so sodelovali: Napoleon Caffe, Belokranjski zeliščni vrt pod Gorjanci, PGD Črnomelj, Slovenska vojska, Mesarstvo Pepe, Turistična Kmetija Žagar, Srednja šola Črnomelj, Nova Ljubljanska banka, Podjetniški inkubator Bela krajina, RIC Bela krajina,Policijska postaja Črnomelj, Šolski center Novo mesto, Center za krepitev zdravja ZD Črnomelj, Alenka Kukman, Miha Henigsman in Anže Weiss.

Vir: ZIK Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj