Na vsebino

Od jutri z nami nova sodelavka!

Sem Marijeta, dolgoletna svetovalka, ki se je v svoji karieri ukvarjala s številnimi področji, od vzgoje in družinskih problemov, osebnega svetovanja posameznikom, do podpore vodjem in njihovim ekipam.

Vsako drugo nedeljo dopoldne bom z vami z nasveti, s katerimi vam želim približati svoje delo ter odpreti pogovor o temah, ki nas včasih skrbijo in zanje morda nimamo vedno pravega sogovornika.

Vsi se srečujemo s težavami na različnih področjih življenja, kar je povsem človeško. Pogosto se izogibamo reševanju težav, bodisi zaradi strahu pred neznanim, občutka nemoči ali skrbi, kako bodo drugi reagirali na naše želje po spremembi.

V tej rubriki bom obravnavala različne teme, med drugim:

  • Osebne težave: strahovi, anksioznost, občutki manjvrednosti, perfekcionizem, odvisnosti, stres.
  • Osebni odnosi: partnerstvo, nasilje, komunikacija, zaupanje, čustva ….
  • Vzgoja: disciplina, odraščanje, travme, učne težave …
  • Vodenje in ekipe: izgorelost, slabi odnosi, težave z zaupanjem, slaba komunikacija, upravljanje s časom …
  • Osebna rast: napredovanje, razvoj, učenje, samopodoba, samozavest …

Vabim vas, da mi pišete, postavljate vprašanja ali delite svoje izkušnje. Vesela bom tudi komentarjev in osebnih izpovedi, ki jih bom, če želite, delila anonimno.

Za bolj osebno izkušnjo obiščite mojo spletno stran www.pisanapreslica.siLINKEDIN ali mi pišite na [email protected] ⎸040 860 037.

Lep pozdrav, dr. Marijeta Kobetič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj