Na vsebino

Muzikalčki na regijskem tekmovanju pevskih zborov v Semiču

OPZ Muzikalčki Glasbene šole Črnomelj, zborovodkinja Judita Ilenič.
OPZ Muzikalčki Glasbene šole Črnomelj, zborovodkinja Judita Ilenič.

V Kulturnem centru Semič je minuli petek v organizaciji Območne izpostave JSKD Črnomelj potekalo regijsko tekmovanje otroških in mladinskih pevskih zborov Dolenjske, Bele krajine in Posavja, na katerem se je predstavilo osem pevskih zborov. Skupno je na semiškem odru tako zapelo več kot 200 mladih pevk in pevcev.

Med nastopajočimi je bil tudi otroški pevski zbor Muzikalčki Glasbene šole Črnomelj, ki ga vodi zborovodkinja Judita Ilenič. Nastopili so še MPZ OŠ Tržišče, zborovodkinja Mateja Repovž Lisec, MPZ OŠ Globoko, zborovodkinja Špela Drašler, OPZ OŠ Tržišče, zborovodkinja Mateja Repovž Lisec, OPZ OŠ Boštanj, zborovodkinja Tadeja Udovč, OPZ OŠ Artiče, zborovodkinja Elica Verstovšek Tanšek, OPZ OŠ Mokronog, zborovodkinja Tamara Žnidaršič in OPZ OŠ Šmarjeta, zborovodkinja Tadeja Molan Žinko.

Komisija v sestavi Tatjana Mihelčič Gregorčič, Barbara Kovačič in Tomaž Pirnat je podelila tri zlata, dve srebrni, dve bronasti priznanji in priznanje za sodelovanje, saj je en zbor sodeloval le revialno.

Bogat glasbeni program je povezovala Petra Majdič, za nekaj fotoutrinkov pa je tudi tokrat poskrbel Jani Pavlin.

Vir: JSKD OI Črnomelj, foto: Jani Pavlin
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj