Na vsebino

Vitezi iz Semiča

Za šolarje z vzhodnega dela Slovenije so se danes začele zimske počitnice, sicer nekoliko prej kot ponavadi. Razlog za premik začetka letošnjih zimskih počitnic je nordijsko svetovno prvenstvo, ki bo konec februarja potekalo v Planici. Tudi v Beli krajini so ob tem različne organizacije in društva pripravili različne aktivnosti, ki se jih bodo otroci lahko udeležili med počitnicami.

Kulturni center Semič in Belokranjski muzej Metlika sta tako v dopoldanskih urah v Muzejski hiši Semič pripravila otroško delavnico. Na njej so otroci pod vodstvom kustosinje - pedagoginje Alenke Misja iz Belokranjskega muzeja Metlika ustvarjali viteške ščite in spoznali zgodbo o vitezu Janezu Semiškemu.

V četrtek ob 10. uri, pa počitnikarje vabijo v semiško telovadnico Partizan na Športanje z Lidijo. Obvezna je športna oprema, zaželene pa so tudi prijave otrok na tel. številko 030 722 043.

Vir: KC Semič

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj