Na vsebino

Maleričeva suha goveja salama s certifikatom Belokranjsko

Suhomesne dobrote s kmetije Malerič so vedno dobra izbira. Dobra in kvalitetna goveja salama je lahko pripravljena samo iz odličnih sestavin pod dobrimi pogoji. Glavna surovina je domača govedina. Zeleni belokranjski pašniki nudijo njihovemu govedu odlične pogoje, da je zdravo in vitalno. To je temeljni pogoj za kvalitetno surovino, domača izpiljena tradicionalna receptura pa doda piko na i. Kmetija Malerič je manjša družinska kmetija, ki ji je mar kaj damo na mizo mi in kaj sosedje. Saj je naše zdravje v veliki meri odvisno od hrane, ki jo zaužijemo vsak dan. Vse kar pridelujejo, tudi predelujejo. Le tako lahko zagotavljajo kvaliteto in kakovost. Cilj jim je prispevati k še višji lokalni samooskrbi z najrazličnejšimi proizvodi.

Kolektivna blagovna znamka BELOKRANJSKO / BELA KRAJINA FINEST je znamka, ki predstavlja izvrstno, sonaravno pridelano predelna, izdelano ali ponujeno lokalno ponudbo iz destinacije Bela krajina, ki pod svojim okriljem predstavlja s strani strokovne komisije certificirano ponudbo pridelkov, živilskih in rokodelskih izdelkov ter jedi in pijač postreženih na gostinski način.

Vir: Zavod Metlika

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj