Na vsebino

Konec tedna vlomilci aktivni v metliški občini, v črnomaljski pa vožnja brez izpita

S Policijske uprave Novo mesto poročajo o naslednjih dogodkih, ki so se pripetili konec tedna v Beli krajini:

V soboto zjutraj so metliški policisti opravili ogled vloma v Grabrovcu. Tam so ponoči storilci poškodovali več električnih strojev, tako da so odrezali manjše, metrske kose, električnih vodnikov ter odnesli tri motorne žage. Lastnikom so naredili za skoraj dva tisoč evrov škode.

V nedeljo zjutraj so dva vloma prijavili v Radovici. Ponoči so storilci iz enega vikenda odpeljali dva bakrena kotla (po 80 in 60 litrov) ter lastniku naredili za tisoč petsto evrov škode.

Iz drugega vikenda so ukradli bakreni kotel za žganjekuho, tri bakrene škropilnice, dve motorni žagi znamke Stihl in črni električni vodnik (20 metrov). Tudi temu lastniku so naredili za okoli tisoč petsto evrov škode.

Že v petek dopoldne pa so črnomaljski policisti 43-letnemu vozniku iz Gorenjske zasegli osebni avtomobil, ker so v postopku ugotovili, da ga vozi brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

Vir: PU Novo mesto
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj