Na vsebino

Kaj pomeni biti bralec?

Biti bralec pomeni brati, si širiti obzorja, hraniti domišljijo ter predvsem vztrajati. Vztrajati do konca povedi, do konca zgodbe ter opraviti bralno značko. Biti bralec pomeni biti »kul« in slediti lastnim ciljem ter željam. Ker bralce ve, kaj je zanj najboljše.

V petek, 26. maja, je v popoldanskem času potekala podelitev priznanj bralne značke ter kreativne delavnice za učence od 6. do 9. razreda. Učenci, ki so uspešno zaključili bralno značko, so lahko ustvarjali v treh različnih delavnicah – glasbeni ter dveh literarnih. Sledila je svečana podelitev s skrivnim gostom. Glasbeno je podelitev čudovito dopolnila glasbenica ClaudiZu, ki je včasih obiskovala viniško šolo ter je tudi sama strastna bralka. Sledila je večerja, ki so jo naši kuharici Mateji pomagali pripraviti zlati bralci in bralke bralne značke. Preživeli smo prijeten popoldan.

Prejemnikom priznanj iskreno čestitamo. Še posebej pa smo ponosni na 8 zlatih bralcev in bralk, saj so dokazali, da je branje kljub vsemu zakon.

Vir: OŠ Vinica

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj