Na vsebino

Jutri dopoldne bodo rahle padavine ponehale tudi v južnih krajih, čez dan se bo razjasnilo, popoldne bo možna še kakšna ploha

Ponoči bo oblačno s padavinami, ki bodo v drugi polovici noči od severa slabele in do jutra v večjem delu Slovenije ponehale. Meja sneženja se bo proti koncu padavin spustila do okoli 900 m nadmorske višine. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem okoli 7 °C.

Jutri dopoldne bodo rahle padavine ponehale tudi v južnih krajih. Čez dan se bo razjasnilo, popoldne pa bo možna še kakšna kratkotrajna ploha. Pihal bo veter severnih smeri, na Primorskem večinoma šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem do 14 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Jutri dopoldne bodo padavine ponehale tudi v notranjosti Hrvaške, čez dan se bo od zahoda jasnilo. Pihal bo severni veter, ob severnem Jadranu zmerna, v Kvarnerju tudi močna burja. Hladneje bo.

Obeti

V četrtek in petek bo pretežno jasno. Zjutraj bo marsikje slana. Tudi v soboto bo sončno in nekoliko topleje.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj