Na vsebino

Jutri bo sprva spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami

Ponoči se bo od jugovzhoda postopno pooblačilo, predvsem v južni in jugovzhodni Sloveniji bodo občasne krajevne padavine. Na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 14, na Primorskem do 18 °C.

Jutri bo sprva spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi krajevnimi padavinami. Popoldne se bo jasnilo, nastala bo še kakšna ploha ali nevihta. Še bo pihal vzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 23, na Primorskem do 26 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči bo deloma jasno s posameznimi plohami in nevihtami. V Kvarnerju bo pihala večinoma zmerna burja.

Jutri bo v notranjosti Hrvaške dopoldne oblačno s krajevnimi padavinami, popoldne se bo jasnilo. Drugod bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Popoldne bodo nastale krajevne plohe ali nevihte. V Kvarnerju bo pihala šibka do zmerna burja.

Obeti

V četrtek bo sončno, sredi dneva in popoldne bo predvsem v hribovitem svetu severne in zahodne Slovenije nastalo nekaj ploh in neviht. V petek bodo popoldanske plohe in nevihte še nekoliko pogostejše ter se bodo nadaljevale v noč na soboto. V soboto bo sončno, v hribovitem svetu zahodne Slovenije bodo popoldne nastale plohe in nevihte.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj