Na vsebino

Jutri bo oblačno, padavine se bodo od severovzhoda znova razširile nad večji del Slovenije

Zvečer bodo v večjem delu Slovenije še padavine, ki bodo ponoči od juga slabele in v južni polovici države prehodno ponehale. Po nižinah bo deloma deževalo, deloma snežilo. Še naprej bo slabela tudi burja na Primorskem, ki bo zjutraj šibka. Jutranje temperature bodo od -1 do 4, ob morju okoli 6 °C.

Jutri bo na Primorskem sprva delno jasno, popoldne se bo pooblačilo. Pihala bo šibka burja. Drugod bo oblačno, padavine se bodo od severovzhoda znova razširile nad večji del Slovenije. Po nižinah bo povečini deževalo, nad nadmorsko višino okoli 500 m pa snežilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Goriškem in ob morju do 10 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bodo padavine v krajih južno od nas večinoma oslabele in ponehale. Še se bodo pojavljale severno in vzhodno, po nižinah južne Avstrije bo snežilo. Ob severnem Jadranu bo pihala šibka do zmerna burja.

Jutri bo v krajih zahodno od nas in ob severnem Jadranu sprva delno jasno, čez dan se bo pooblačilo. Drugod bo oblačno z občasnimi padavinami. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna burja.

Obeti

V sredo, četrtek in petek bo pretežno oblačno in večinoma suho vreme, le na jugovzhodu bodo v sredo še rahle padavine. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja.

Opozorila

Zvečer se bo sneženje v južni polovici Slovenije umirjalo. Ponoči bo predvsem na Koroškem, na Zgornjem Savinjskem in na širšem območju Pohorja obilneje snežilo, možen bo snegolom.

V večjem delu gora je velika nevarnost proženja snežnih plazov.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj