Na vsebino

Jutri bo oblačno, občasno bodo še padavine

Ponoči bo oblačno s padavinami, po nižinah ob večinoma deževalo. Ponekod v višjih legah Notranjske in Kočevske lahko dež tudi zmrzuje. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 3, na Primorskem do 8 °C.

Jutri bo oblačno, občasno bodo še padavine. Po nižinah bo deževalo. Burja na Primorskem bo zvečer ponehala. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 6, na Primorskem do 13 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo oblačno z občasnimi padavinami, po nižinah bo večinoma deževalo. V višje ležečih krajih Gorskega Kotarja se lahko pojavljata poledica in žled. Ob severnem Jadranu bo pihala burja.

Jutri bo oblačno, občasno bo deževalo. Več dežja bo v krajih zahodno od nas.

Obeti

V ponedeljek bodo na vzhodu krajša obdobja sončnega vremena, drugod bo oblačno. Ponekod v zahodni in osrednji Sloveniji bo občasno deževalo. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. V torek bo večinoma suho vreme, ponekod se bo prehodno delno zjasnilo. V sredo bo pretežno oblačno.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj