Na vsebino

Jutri bo oblačno in deževno

Ponoči se bo pooblačilo, dež bo do jutra zajel vso Slovenijo. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem se bo krepila burja. Jutranje temperature bodo od 6 do 13, na Primorskem okoli 14 °C.

Jutri bo oblačno in deževno. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem sprva zmerna do močna burja, ki bo popoldne nekoliko oslabela. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 15, na Primorskem do 19 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Ponoči bo se bo pooblačilo.. Ob severnem Jadranu bo zvečer zapihala burja.

Jutri bo oblačno s padavinami. Ob severnem Jadranu bo pihala zmerna do močna burja.

Obeti

V sredo bo oblačno, občasno bo še deževalo. Še bo pihal severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. V četrtek in petek bo povečini suho vreme.

Opozorila

V noči na torek in v torek dopoldne bo na Primorskem pihala zmerna do močna burja, ponekod s sunki nad 100 km/h. Najmočnejše padavine pričakujemo predvsem v jugovzhodni in severovzhodni Sloveniji v torek popoldne in v prvem delu noči na sredo. Tam bo v manj kot 24 urah padlo od 30 do 60, krajevno pa lahko tudi okoli 80 l dežja na kvadratni meter.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj