Na vsebino

Sofinanciranje športnih programov v občini Metlika

Občina Metlika je objavila javni razpis za sofinanciranje športnih programov in ostalih področij športa v občini v letu 2023.

Na razpis, katerega namen je sofinanciranje izvajanja prostočasne športne vzgoje otrok in mladine, športne vzgoje otrok in mladine s posebnimi potrebami, športne vzgoje otrok in mladine, usmerjenih v kakovostni in vrhunski šport, kakovostnega športa, športa invalidov, športnih prireditev, športnih objektov in površin za šport v naravi ter podobno, se je mogoče prijaviti najkasneje do 31. marca letos, do 14. ure.

Proračunska sredstva v višini 68 tisoč evrov bodo razdeljena v skladu z merili in normativi za vrednotenje športnih programov v metliški občini in s sprejetim letnim programom športa v občini Metlika za leto 2023.

Vloga mora biti izdelana na obrazcih, ki so sestavni del razpisne dokumentacije ter vsebovati zahtevane priloge. Vloga v zaprti kuverti mora biti označena z imenom in naslovom predlagatelja, v spodnjem levem kotu pa opremljena s pripisom "Ne odpiraj – vloga« »RAZPIS – ŠPORT 2023".

Odlok o postopku sofinanciranja letnega programa športa v Občini Metlika: TUKAJ.

Razpisno dokumentacijo in obrazce najdete TUKAJ.

Vir: Občina Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj