Na vsebino

Iščete ponudbo za nova garažna vrata?

Mogoče bi bila za vas prava izbira sekcijska dvižna garažna vrata.

Sekcijska dvižna garažna vrata spadajo med najbolj priljubljene in najbolj praktične slogovno zanimive, varne, enostavne in vsestranske sisteme garažnih vrat. Ta vrata se imenujejo sekcijska, ker se odpirajo in zapirajo s posameznimi sekcijskimi paneli/ploščami, ki se pomikajo po vodilnem mehanizmu. Zaradi takšnega načina delovanja jih lahko namestite v skoraj vse oblike garažnih odprtin, npr. pod kotom, s povišanim dvigom, z navpičnim dvigom, itd.

S sekcijskimi garažnimi vrati lahko popolnoma izkoristite prostor pred in za garažno odprtino, saj se odpirajo navpično in se nato zapeljejo pod strop/streho. Ta način delovanja je idealen za kratke dovozne poti, za garaže v bližini pohodnih poti in za reševanje težav, ki jih v notranjosti garaže lahko povzročajo visoki terenski avtomobili ali druga višja vozila.

Izolirana sekcijska vrata odlikuje visoka sposobnost tesnenja. Visoka varnost dvojno oplaščenih izoliranih sekcijskih vrat pomeni, da so ta vrata idealna za garaže, ki se ne uporabljajo samo za vozila in da pomagajo pri ohranjanju nespremenljive notranje temperature.
Garaža, ki se uporablja za pisarno, delavnico, sprostitveni prostor, telovadnico ali le za hrambo odvečnih gospodinjskih predmetov, za katere v hiši ni prostora, bo z izoliranimi sekcijskimi vrati bolj udobna. Sekcijska garažna vrata zelo dobro tesnijo po celotnem obsegu, s čemer preprečujejo, da bi v garažo zašel prah, listje ali dež.
Poleg tega izolirana sekcijska vrata ponujajo širok izbor dimenzij ter široko izbiro barv in končnih obdelav, pa tudi zelo modernih "dizajnerskih" vrat.

Zasnova mehanike vseh sekcijskih garažnih vrat je precej drugačna od nihajnih garažnih vrat. Sistem vzmetenja pomaga pri boljšem in bolj gladkem delovanju ter je še posebej uporaben pri vratih večjih dimenzij. Vsa sekcijska garažna vrata je mogoče upravljati ročno ali daljinsko, v vsakem primeru je delovanje zaradi odlične konstrukcije in elementov zasnove zelo gladko in tiho. Plošče vseh sekcijskih vrat morajo imeti po zakonu zasnovo, ki preprečuje vkleščenje in s tem morebitne poškodbe.
Sekcijska garažna vrata vam, ko so odprta, ponujajo celotno uporabno širino, saj nimajo stranskih dvižnih rok. Tudi uporabna višina je v celoti uporabna.
Sekcijska garažna vrata imajo na voljo dve izbire dvigalnih mehanizmov s torzijskimi vzmetmi.

Sekcijska garažna vrata so glede velikosti izjemno prilagodljiva iz dveh razlogov.
Prvič: celotna sekcijska vrata se ne nagibajo skozi odprtino, saj so nameščena v notranjosti garažne odprtine, jekleni pritrdilni okvir pa je zasnovan tako, da je lahko delno viden ali popolnoma zakrit.
Za vas je pomembno le, da je v notranjosti prostora dovolj stranskega (CL ali Cd = min. 10cm) in stropnega prostora-višina preklade ( min. 10cm ali max. 18cm) .
Drugič: trdnost plošč pomeni, da velike širine pa tudi višine do 3000 mm ne predstavljajo težave. Najširša trenutno razpoložljiva garažna vrata merijo 6500 mm.

Sekcijska garažna vrata so ena od redkih vrst garažnih vrat, pri katerih ročno ali električno upravljanje ponuja enako stopnjo varnosti, za kar se gre v glavnem zahvaliti obliki in zasnovi samega mehanizma vrat. KIP KOP ima različne načine delovanja vzmetnega dviganja katerih skupni imenovalec je enostavnost delovanja!

Sekcijska garažna vrata se nedvomno ena od najbolj varnih razpoložljivih vrst vrat, še posebej zaradi odlične konstrukcije plošč in dejstva, da vrata v jeklenih vodilih drži na vsaki strani vsaj 5 valjčkov, ki ponujajo odlično odpornost pred poskusi nasilnih vstopov. V kombinaciji z električnim upravljavcem dobre kakovosti je vrata brez posebnih orodij (in veliko hrupa) skoraj nemogoče vlomiti.

Če vrata kupujete zdaj, vam verjetno prav pride akcija podjetja Kip Kop, ki vam vrata ponuja že za 719€! Preverite TUKAJ.

Več podrobnosti in informacij najdete TUKAJ.

PLAČANA OBJAVA

Vir: KIP KOP Gradac

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj