Na vsebino

Fotografiranje s telefonom ter obdelava in priprava fotografij

Telefoni so zaradi svoje majhnosti in priročnosti nadomestili marsikateri semi-profesionalni fotoaparat. Pa kamero na vašem telefonu resnično izkoristimo, kot bi jo lahko?

Na delavnici fotografiranja s telefonom se bomo dotaknili vseh področij, ki bodo vašo mobilno fotografijo postavili še stopničko višje ter s tem prispevali h kvalitetnim fotografijam, ki jih boste uporabili predvsem na vaših družbenih omrežjih.

Naučili se bomo, kako s pomočjo telefona pogledati na svet z drugega zornega kota, ter kako s preprostim triki ustvariti še boljše fotografije. Dodatna in nadvse pomembna točka delavnice pa je tudi obdelava fotografije. Spoznali bomo aplikacije, s katerimi na res preprost način lahko vaš izdelek še polepšate in navdušite vaše občinstvo.

Delavnico bo vodila Urška Drofelnik. Udeležba na delavnici je brezplačna, potrebna je obvezna PRIJAVA. Število prijav je omejeno, zbiramo jih do zasedbe prostih mest.. Čas dogodka od 14:00 do 17:15.

Več informacij o dogodku TUKAJ.

Petek, 25. 11. 2022 ob 14. uri v prostorih Podjetniškega inkubatorja Bela krajina, Ulica heroja Starihe 19, Črnomelj.

Vir: Podjetniški inkubator Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

    
32
46
55
68
79
811
95
11
18
23
24
25
26
28
30
31
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj