Na vsebino

DSO Metlika: Obvestilo v zvezi s koronavirusum

Spoštovani svojci in prijatelji naših stanovalcev,

z veseljem vas obveščamo, da v DSO Metlika noben stanovalec ni okužen s COVID-19. Poleg tega vam sporočamo, da lahko s svojimi najbližjimi ponovno stopite v stik prek video klica, in sicer na telefonskih številkah (delujejo od ponedeljka do petka od 7.00 – 15.00)

– 030 488 922 (enota Mestni trg),

– 030 488 911 (dislocirana enota),

– 030 488 933 (Komenda).

Večina stanovalcev je bila cepljena proti gripi, vsi se počutijo dobro.

Stanovalcem skušamo zaposleni tudi v teh kriznih časih zagotoviti največje možno udobje in kar se da normalno bivanje. Stanovalce se trudimo animirati v manjših skupinah, izvajamo pogovorne, pevske in različne ustvarjalne delavnice (izdelovanje venčkov, voščilnic ipd.). Ob bližajočem se prazniku smo jim omogočili prižiganje svečk v zunanjem delu doma.

Dom je za obiskovalce do nadaljnjega zaprt. Če želite stanovalcu dostaviti osebne stvari ali priboljške, jih lahko prinesete na recepcijo doma in poskrbeli bomo, da jih bo stanovalec prejel. Stvari naj bodo zapakirane v vrečko/paket, ki naj bo označen z imenom in priimkom stanovalca, ki mu je namenjen. Dostavite lahko le nepokvarljive stvari. Stanovalcem pa omogočamo tudi nakup potrebnih stvari v trgovini znotraj doma.

Prosimo vas za upoštevanje vseh navodil in zaščitnih ukrepov, ki jih izvajamo s ciljem preprečevanja širjenja okužb.

Hvala vsem za razumevanje in podporo ter ostanite zdravi!

Avtor: Ivica Lozar
Vir: DSO Metlika
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj