Na vsebino

Darilni paketi, primerni za poslovna in osebna darila v Hiši dobrot Bele krajine

Zopet je pred vrati praznični čas in veseli december, ko vsi razmišljamo, kaj kupiti najbližjim za najlepši čas v letu. V Hiši dobrot Bele krajine boste zagotovo našli veliko izbiro domačih kvalitetnih izdelkov, ki so idealno darilo za prihajajoče praznike.

Poleg že vsem dobro poznanih darilnih paketov, ki jih pripravljamo že tretje leto zapored, imamo za vas letos kar nekaj novosti. Ena od teh je univerzalni zamašek za steklenice, ki ga krasi naš logotip in je definitivno nepogrešljiv dodatek v vsakem gospodinjstvu in na vsaki novoletni zabavi.

Prav tako pa bo kmalu na voljo omejena izdaja prav posebnih novoletnih daril s tradicionalnim belokranjskim pridihom, zato nas pridno spremljajte na družbenih omrežjih. Ker pa je mesec december čas obdarovanj, bomo tudi v Hiši dobrot pripravili kakšno nagradno igro več ter tako razveselili naše zveste spremljevalce.

Na voljo imamo tudi precejšnji nabor novih izdelkov, saj se število ponudnikov Hiše dobrot vedno povečuje. Hvaležni smo, da prepoznate dobro in plemenito delo ter z nakupom podpirate lokalne proizvajalce, kmete in obrtnike.

Vir: Hiša dobrot Bele krajine
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj