Na vsebino

Božiček zbira darila tudi v Knjižnici Črnomelj

Knjižnica Črnomelj se je v letošnjem letu vključila v neprofiten slovenski projekt Božiček za en dan, v katerem zbirajo darila za socialno ogrožene otroke in starostnike. Še vse do torka, 29. novembra, lahko na zbirno mesto v knjižnici prinesete vnaprej pripravljeno darilo. Akcija, ki temelji na prostovoljstvu, je od leta 2012 naprej zbrala in podarila že več kot 90.000 skrbno pripravljenih daril. Majhna škatla za VELIK nasmeh!

In kako lahko v projektu sodelujete tudi vi? Pokukajte na njihovo spletno stran, kjer se boste najprej morali registrirati. Ko ste uspešno postali Božiček, si s seznama izberete otroka ali starostnika, ki ga želite obdariti. Poiščete staro škatlo za čevlje in vanjo vložite različne stvari, ki bodo pričarala nasmeh na obrazu obdarovanca. Škatlo samo še odnesite na zbirno mesto, v Knjižnico Črnomelj. Mi pa bomo poskrbeli, da bo darilo našlo pravega obdarovanca. Postanite Božiček za en dan tudi vi.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj