Na vsebino

Belokranjski glamping med najboljšimi v Evropi

Foto: @KolpaResort
Foto: @KolpaResort

Priljubljena spletna stran za rezervacije kampov v Evropi, Združenem kraljestvu in ZDA Pitchup.com, je sestavila seznam najlepših glampingov v Evropi. Nanj je uvrstila tudi Glamping Kolpa Resort, ki se nahaja na Krasincu.

"Glamping Kolpa Resort v jugovzhodni Sloveniji obkroža narava in je bil zgrajen z uporabo elementov iz naravnega okolja, tako da se lahko gostje sprostijo v popolnem sožitju s prostorom, ki jih obdaja. Objekt ima naravno jezero, ki je popolno za kopanje ali piknik ob obali,” so na omenjeni spletni strani utemeljili uvrstitev belokranjskega glampinga na svoj seznam.

Poleg vseh prednosti nastanitve, kot so kuhinja, zasebna kopalnica, udobne postelje, gretje, wi-fi, v prid resortu govorijo tudi aktivnosti, ki jih glamping ponuja: “Gostje lahko najamejo kajake ali supe za plutje po bližnji reki Kolpi, raziskujejo pohodniške in kolesarske poti, jahajo, ribarijo ter sodelujejo v pokušini vina in kuharskih tečajih,” so zapisali.

Cene v Glamping Kolpa Resort se razlikujejo glede na velikost nastanitve in čas dopustovanja. Za nočitev v najmanjšem, 15 kvadratnih metrov velikem glamping šotoru, je izven sezone potrebno odšteti 100 evrov. Bivanje v največjem, 54 kvadratnih metrov velikem glamping šotoru na višku poletne sezone, torej julija in avgusta, pa stane 280 evrov na noč. Poleg tega je obvezno tudi plačilo turistične takse in čiščenja.

Poleg belokranjskega je potovalna spletna stran kot obiska vredne izpostavila tudi glampinge na Portugalskem, Hrvaškem, Nizozemskem, v Avstriji, Franciji, Grčiji, Španiji, Belgiji.

Vir: N1

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj