Na vsebino

Pridružite se nam na PODD dogodkih

PODD (Podjetno družabni dogodki) je neformalna skupina posameznikov, ustvarjena z namenom, da se družimo, si solidarno pomagamo pri premagovanju poslovnih izzivov, delimo izkušnje, znanja in gradimo mrežo poznanstev za poslovni in osebni uspeh. Ne le belokranjske podjetnice in podjetnike, ampak tudi vsi tisti s podjetniškim duhom.

Ker v tej rubriki vsakih 14 dni delimo uporabne informacije iz področja digitalnega marketinga - se nam zdi prav, da vas obvestimo tudi o teh podjetniških srečanjih v Črnomlju.

Deljenje znanja in izkušenj med podjetniki je izjemno pomembno.
Tukaj so izpostavljeni najpomembnejši:

- Rast in inovacija
- Učenje in izobraževanje
- Mreženje in povezovanje
- Razvoj lokalnega gospodarstva
- Krepitev podjetniškega duha

Vse te koristi deljenja znanja in izkušenj med podjetniki pomembno vplivajo tudi na lokalno okolje. Okrepljena podjetniška skupnost lahko povečuje konkurenčnost, inovativnost in gospodarsko rast na lokalni ravni. Poleg tega se krepijo povezave in sodelovanje med podjetji, kar prispeva k oblikovanju trajnostnih poslovnih ekosistemov. Skupaj to vodi v razvoj močnejšega in bolj vitalnega lokalnega gospodarstva.

Ideja po tovrstnih dogodkih je prišla samoiniciativno znotraj skupnosti inkubiranih podjetij in jo vodi Darjan Zlobec. Na prvem dogodkuKako dostaviti nazaj v Prejeto” je Darjan predstavil lastni akcijski plan, kako popraviti situacijo, ko zaradi lastnega neznanja, vdora ali nehigienskega pošiljanja marketinških sporočil, pošta iz vaše domene prihaja med nezaželjeno. Poleg tega je predstavil še brezplačna orodja s katerimi si lahko pomagamo, da sporočila dostavi zopet nazaj v nabiralnik Prejeto. Skratka - nadvse koristno.

Pošljite email na [email protected] in izrazite željo po pridružitvi na naslednjem PODD dogodku.
Več informacij pa na spletni strani tukaj: https://podd.si/

Starkmat

Starkmat

Pozdravljeni. Mi smo Starkmat. Mateja, Tomaž in Sebastjan. Strokovnjaki za marketing, oblikovanje in spletne strani. Že od leta 2016 ima tudi Bela krajina svojo marketinško agencijo, ki skrbi za naročnike iz cele Slovenije. Osredotočeni smo na vaš uspeh in merljive rešitve. Zanima nas kdo ste, s čim se ukvarjate in kako vam lahko pomagamo dvigniti prodajo na višjo raven.
Lahko vam pomagamo pri postavitve spletne strani ali trgovine, oblikujemo e-katalog, postavimo profesionalen LinkedIn profil, izvedemo Facebook ali Google Ads kampanjo, optimiziramo obstoječo spletno stran ali pomagamo pri učinkoviti sejemski postavitvi. Imate vprašanje za nas? Spoznajmo se.
www.starkmat.si | [email protected] | 040 398 528 | fb: /agencijastarkmat | Linkedin: /starkmat"

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj