Na vsebino

Pridružite se nam na PODD dogodkih

PODD (Podjetno družabni dogodki) je neformalna skupina posameznikov, ustvarjena z namenom, da se družimo, si solidarno pomagamo pri premagovanju poslovnih izzivov, delimo izkušnje, znanja in gradimo mrežo poznanstev za poslovni in osebni uspeh. Ne le belokranjske podjetnice in podjetnike, ampak tudi vsi tisti s podjetniškim duhom.

Ker v tej rubriki vsakih 14 dni delimo uporabne informacije iz področja digitalnega marketinga - se nam zdi prav, da vas obvestimo tudi o teh podjetniških srečanjih v Črnomlju.

Deljenje znanja in izkušenj med podjetniki je izjemno pomembno.
Tukaj so izpostavljeni najpomembnejši:

- Rast in inovacija
- Učenje in izobraževanje
- Mreženje in povezovanje
- Razvoj lokalnega gospodarstva
- Krepitev podjetniškega duha

Vse te koristi deljenja znanja in izkušenj med podjetniki pomembno vplivajo tudi na lokalno okolje. Okrepljena podjetniška skupnost lahko povečuje konkurenčnost, inovativnost in gospodarsko rast na lokalni ravni. Poleg tega se krepijo povezave in sodelovanje med podjetji, kar prispeva k oblikovanju trajnostnih poslovnih ekosistemov. Skupaj to vodi v razvoj močnejšega in bolj vitalnega lokalnega gospodarstva.

Ideja po tovrstnih dogodkih je prišla samoiniciativno znotraj skupnosti inkubiranih podjetij in jo vodi Darjan Zlobec. Na prvem dogodkuKako dostaviti nazaj v Prejeto” je Darjan predstavil lastni akcijski plan, kako popraviti situacijo, ko zaradi lastnega neznanja, vdora ali nehigienskega pošiljanja marketinških sporočil, pošta iz vaše domene prihaja med nezaželjeno. Poleg tega je predstavil še brezplačna orodja s katerimi si lahko pomagamo, da sporočila dostavi zopet nazaj v nabiralnik Prejeto. Skratka - nadvse koristno.

Pošljite email na [email protected] in izrazite željo po pridružitvi na naslednjem PODD dogodku.
Več informacij pa na spletni strani tukaj: https://podd.si/

Starkmat

Starkmat

STARKMAT >> Zanesljiva podpora podjetjem na področju spletnih rešitev in marketinga. Že od leta 2016 skrbimo za naročnike iz cele Slovenije.
Osredotočeni smo na uspeh in merljive rešitve.

Lahko vam pomagamo pri izdelavi spletne strani ali trgovine, postavitvi profesionalnega LinkedIn profila, vzpostavitvi avtomatiziranega sistema za pošiljanje mailov, izvedbi Facebook ali Google Ads kampanje, optimizaciji obstoječe spletne strani ali pomagamo z mentorskim programom.
Imate vprašanje za nas? Spoznajmo se.

www.starkmat.si | [email protected] | 040 643 733 | FB | LI


Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj