Na vsebino

Premium čokolada

Ena najbolj zmagoslavnih zgodb za čokoladne izdelke je njihova premium vsebina. Razkošno razvajanje s čokolado najvišje kakovosti, prvovrstno vanilijo, v zlati embalaži in vse ostalo kar pride poleg, da je lahko premium. Gre za čokolado, ki je namenjena razvajanju, ne hitremu zaužitju.

Tako se piše zgodba novih čokoladnih okusov za izbrano elito, katera se predaja uživanju razkošne čokolade iz najbolj eksotičnih predelov sveta. Na prvem mestu je kvaliteta, izvor sestavin in proces pridobivanja čokolade. Na drugem mestu je zgodba, pakiranje in prodaja. Pomembno pa je tudi to, kar eno premium čokolado loči od druge. Tako je v eni zlato, v drugi posebna kakavova zrna, v tretji pa dehidrirane gozdne jagode.

Razkošno čokoladno zgodbo imajo tudi blagovne znamke, ki jih poznamo skoraj vsi: Lindt čokolada, pa Tablerone, Guylian in Ferrero Rocher.

Vir: http://www.typo.si
Sanja Hadjur

Sanja Hadjur

www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj