Na vsebino

Neverjetna Tajska

Tajska je znana po peščenih plažah, prijaznih ljudeh, očarljivi kulturi in eksotični kulinariki. Vse to so razlogi, zakaj Tajsko na leto obišče več kot milijon turistov. Tajska pripoveduje uspešno zgodbo in ta privablja širok krog turistov: od avanturistov in popotnikov do žurerjev in tistih, ki iščejo spiritualni navdih. Potikanje po Tajskem je bolj podobno pravljični deželi. Kamniti in zlati kipi debelih in suhih Bud, pekoče kulinarične specialitete in neverjetne plaže.

S poudarjanjem svojih edinstvenih prednosti in ponudbo raznolikih kulturnih in naravnih znamenitosti je Tajsko kot destinacijo lahko prodati. Turiste najbolj privabljajo posebne atrakcije in nove kulturne izkušnje. Občudovanje budističnih templjev, Chiang Mai. Obisk “plavajoče” tržnice, Bangkok. Uživanje na tajskih otokih, Phuket. S čudovito pokrajino je Tajsko enostavno tudi oglaševati. Lepa fotka in slogan: Amazing Thailand. Kar tudi je.

Vir: http://www.typo.si
Sanja Hadjur

Sanja Hadjur

www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj